Milyen kaja hizlal a legjobban?
Tudod azt szokták javasolni, ne a hízásra törekedj, mert a zsír káros,csúnya, blablabla, hanem izomépítésre törekedj.
De ha annyira akarsz pár kilót, egyél meg egy tepsi zserbót. Kalóriabomba a benne lévő baracklekvár, dió, csoki miatt. Ha még ráiszol 1 liter kólát, és eszel hozzá egy nagy adag sült krumplit, egy napi étkezésed olyan hizlaló, hogy nem létezik, hogy ne ragadjon rád legalább fél-1 kiló. Én volt hogy egy nap csak így ettem, és 2 kiló rám ment. Azt szokták mondani, hogy csak az ember belében van még a kaja, azért a "súlygyarapodás" de én hízékony vagyok, és szigorú diéta közben engedtem el magam egy napra, és rám rakódott. Két hét volt, mire le tudtam birkózni. XD
Jó amit az előző írt, én írok neked másikat is (hogy ne legyen annyira egyhangú az étkezésed)
Friss, meleg, fehérkenyeret megkensz disznó vagy kacsazsírral, beborítod csípős házikolbásszal, paradicsommal, zöldpaprikával, és nekiülsz jóízűen befalni az egészet. Utána esetleg még valami magas cukortartalmú gyümi (pl. szőlő, barack, hasonló) = garantáltan meglátszik rajtad egy pár nap, hét múlva.
Amit még ettem, és meghíztam tőle, az ez:
minden este 6-kor megkentem 6-8 kiflit vajjal, raktam rá pick szalámit, és amikor leharaptam egy darabot a kifliből, még megkentem a következő harapást is külön. Erre ittam fél liter kakaót rend szerint.
Vagy reggel délben este étkezéskor 2-3 kiflit katonákra szeltem, a katonákra katona-szalonnákat, és azt eszegettem, szintén 3xfél liter kakaó mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!