Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem ugyan úgy színezi...

Miért nem ugyan úgy színezi meg mindig az ételt a színes paprika?

Figyelt kérdés
Jó minőségű házi paprika őrleményről van szó.
2011. dec. 7. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gondolod hogy a paprika festékanyaga nem azonos kémiai környezetbe kerül?
2011. dec. 7. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A paprika anyagai zsírban oldódóak, a kevésbé zsíros étel pld nyilván nem oldja annyira.
2011. dec. 7. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
mert téglapor
2011. dec. 7. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

Jó minőségű paprikáról van szó.

Igen, tudom, hogy a zsiradékot színezi a paprika, tehát abban a közegben oldódnak a színanyagok. Mégis van, hogy egyikszer gyönyörű színű, máskor sápatag. Aztán jön a kritika, hogy hogy néz ki.

2011. dec. 7. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak zsírban adja ki a színét,olajban nem. De akkor sem lesz szép színű,ha túl forró zsírba teszed.
2011. dec. 7. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!