Miért nem ugyan úgy színezi meg mindig az ételt a színes paprika?
Figyelt kérdés
Jó minőségű házi paprika őrleményről van szó.2011. dec. 7. 11:23
1/5 anonim válasza:
Nem gondolod hogy a paprika festékanyaga nem azonos kémiai környezetbe kerül?
2/5 anonim válasza:
A paprika anyagai zsírban oldódóak, a kevésbé zsíros étel pld nyilván nem oldja annyira.
4/5 A kérdező kommentje:
Jó minőségű paprikáról van szó.
Igen, tudom, hogy a zsiradékot színezi a paprika, tehát abban a közegben oldódnak a színanyagok. Mégis van, hogy egyikszer gyönyörű színű, máskor sápatag. Aztán jön a kritika, hogy hogy néz ki.
2011. dec. 7. 12:33
5/5 anonim válasza:
Csak zsírban adja ki a színét,olajban nem. De akkor sem lesz szép színű,ha túl forró zsírba teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!