Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Mindmegette.hu nektek is...

A Mindmegette.hu nektek is ilyen lassú?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék recepteket válogatni róla, de évszázadokba telik, mire behoz egy oldalt. Sokszor kell frissítenem is. A probléma nem újkeletű. Lehet, h azért van, mert külföldön vagyok?

2011. dec. 6. 08:35
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem itthon is borzalmas lassú, és más főzős oldal is...:(( (Andi,Aliz) nem értem én sem, lehet valamiért korlátozzák a hozzáférést.

a mindemegettén akartam regizni is, de nem sikerült, olyan bonyodalmas...

2011. dec. 6. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem se jött össze !!!! lassú és rengeteg recptnél azt irja ki,hogy upsz ez nem sikerült !!!!
2011. dec. 6. 09:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Azokat még nem próbáltam, de a nosalty pl rendesen bejön. A mindmegettében csak az a fura, h egy nagyon nagy lapcsaládnak a tagja, nagyon régóta fent van a neten és mégsem frissítik rendesen.
2011. dec. 6. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:

nekem is régen a legkedveltebb oldalam volt, simán nézegethettem regi nélkül is a nap bármely szakában. a recept letöltés is egyszerű volt.

mostanában meg be sem akar nagyon jönni, inkább hagyom is, mert nincs hozzá idegzetem.

amikor regizni akartam, akkor jött egy mail a Nők lapja/stb -től, de hiába írkáltam a be az a kínai ábc-t, mindig visszadobta, a hogy nem sikerült.

nem is izgat már, itt is annyi jó recept és ötlet van, hogy bőven válogathat az ember.

üdv.

2011. dec. 6. 09:25
 5/9 anonim ***** válasza:
valaki megette! na nem mindet, csak felét, és a másik felét túl sokan akarják letöltögetni, ezért lassú.
2011. dec. 6. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem értem, nekem bejön. Keresni is tudok. Csak pár másodperces a várakozási idő, ilyen 5 másodpercnyi, miután keresésre, vagy a sütemény nevére kattintok, és betölti.
2011. dec. 6. 12:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó, akkor te szerencsés vagy. Nekem percekig gondolkodik a gépem, amikor megunom és frissítem. Szerencsés esetben az első frissítés utáni 1-2 percben megjelenik, amit akarok.

Majd edzem a türelmemet :)

2011. dec. 6. 13:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is bejön. Lehet, hogy szolgáltatófüggő...vagy más lassítja a rendszert.
2011. dec. 6. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Harmatgyönge a szerverük. Már évek óta tetűlassú.
2011. dec. 7. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!