A Mindmegette.hu nektek is ilyen lassú?
nekem itthon is borzalmas lassú, és más főzős oldal is...:(( (Andi,Aliz) nem értem én sem, lehet valamiért korlátozzák a hozzáférést.
a mindemegettén akartam regizni is, de nem sikerült, olyan bonyodalmas...
nekem is régen a legkedveltebb oldalam volt, simán nézegethettem regi nélkül is a nap bármely szakában. a recept letöltés is egyszerű volt.
mostanában meg be sem akar nagyon jönni, inkább hagyom is, mert nincs hozzá idegzetem.
amikor regizni akartam, akkor jött egy mail a Nők lapja/stb -től, de hiába írkáltam a be az a kínai ábc-t, mindig visszadobta, a hogy nem sikerült.
nem is izgat már, itt is annyi jó recept és ötlet van, hogy bőven válogathat az ember.
üdv.
Utolsó, akkor te szerencsés vagy. Nekem percekig gondolkodik a gépem, amikor megunom és frissítem. Szerencsés esetben az első frissítés utáni 1-2 percben megjelenik, amit akarok.
Majd edzem a türelmemet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!