Mire jók a joghurtok?
Hűsít nyersen.
Gyümölcsjoghurtnak, joghurthabnak.
Joghurttorta, salátaüntet.
Hús pácolásásra.
Levesekhez, krémekhez, fagyihoz.
Lángos tésztájába.
Gyümölcsös pite tésztájához. Kelt süteményekhez.
Pástétomba.
Joghurtos italokhoz turmixokhoz.
Tényleg! Leégésre is jó!
Rá kell kenni.
Azután ha mondjuk antibiotikumot szedtél, és ki van a gyomrod, a joghurtevés rendbehozza.
Nőknek ha van egy kis fertőzés, egy tampont joghurtba mártva felhelyezni, 2-3 nap alatt helyreállítja a flórát.
Nekem a citromos joghurthab a kedvencem!
4 pohár natúr joghurt
1 db citrom
sárga festék
cukor ízlés szerint
Elkészítés: A joghurtot a citrom lereszelt héjával és kifacsart levével kikavarjuk gépi habverővel, 3 percig, a cukrot is hozzákeverjük közben.
20 percet állni hagyjuk.
Régen ez volt vmi Danielle néven, hová tűnt?
Hat ez a k@ki amit ma joghurtnak beceznek, leginkabb arra jo, hogy 30 evesen rakos legyel a benne levo cucctol!
Viszont ha IGAZI joghurthoz hozzajutsz, az igen, a fentebb felsoroltakra mind-mind joszivvel hasznalhato!
lecsapolod a tehenet,veszel a boltban élőflórát aztán belekevered, vársz pár napot, és eheted is
csao
Hat ja, valahogy ugy...
De ha mondjuk Pest kulkeruleteiben laksz, akkor ha van a kozeletekben teheneszet/piac akkor ott is altalaban lehet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!