Melyik jobb whiskey? Jack Denniels vagy a Jim Bean?
Figyelt kérdés
Szerintem a Jack Danniels.2011. dec. 4. 14:08
1/14 anonim válasza:
Szerintem egyik se! Glenfidich a világ egyik legnemesebb whiszkije csak nem olcsó 10.000 ft a tescoban ázsiában 7000ft is láttam..
2/14 anonim válasza:
Jim Beam -ból a black label ami nagyon finom...
5/14 Phoney válasza:
Szerintem ugyanabban az árban a Jim Beam jobb, csak a fehér címkés „munkáswhiskyjük” rossz, amin kívül mást a legtöbb áruház nem is árul. A sárga és a fekete pl. sokkal jobban ízlett a Jack Daniels No.7-nél.
6/14 A kérdező kommentje:
Ázsiába nem akarok menni
2011. dec. 22. 11:09
7/14 anonim válasza:
mindegy hova akarsz menni a glenfidichnél nincs jobb whiszky !!!! ö a csúcs !
8/14 Phoney válasza:
A Glenfiddich a gyakorlottabb skótwhiskyseknél kezdő whiskynek számít...
9/14 anonim válasza:
Lehet csak a jobbakat már itt nem nagyon tudják kifizetni !
10.000 is sok egy whiszkyért itthon!
10/14 Phoney válasza:
Jaj tudod ez hajlandóság kérdése. RENGETEG ember van az országban, aki havonta elissza egy 15 ezres whisky árát. Helyette megvehetné azt is, ha az lenne a szíve vágya és nem a rendszeres ivászat. Vannak annál költségesebb hobbik is, mint néha venni egy 10e fölötti italt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!