Szívesen kipróbáltok új ételeket is, vagy inkább maradtok a hazai, hagyományos ízeknél?
Tapasztalt háziasszony vagyok,és változatosan főzök. Húsleves,pörkölt,rántott hús ritkán kerül az asztalra. Ez nagyon unalmas lenne.
Új ételt csak akkor főzök,ha a recept és a hozzávalók alapján érdemesnek találom kipróbálni. Ha tetszik a családomnak,akkor később is főzök ilyent.
Szeretek újdonságokat kipróbálni, de a hazai ízeket is nagyon szeretem.
Szegény apukám szokott néha érdekesen nézni az asztalnál, de a rám való tekintettel mindig leküzdötte az ellenérzését. Eddig nem sikerült olyat főznöm, ami ne ízlett volna neki, és ne követelné, hogy máskor is legyen... :)Szóval elég jó érzékkel választom ki az új ételeket.
Szívesen kipróbálok új kajákat, amennyiben az európai-stílus, ízforma alapján készülnek, az itthon is általában használatos alapanyagokból.
Valószínű túl sok olyan világjáró és hasonló filmeket néztem a Tv-ben, ahol a keleti, távol-keleti konyhák ételeit, azok készítésének módját mutatták.
A higiéniai körülmények, melyek között azokat a kajákat készítik, no meg az alapanyagok is, visszariasztanak attól, hogy megkóstoljam.
Általában a hagyományos magyar ízlés szerint főzök, de ez nemcsak a pörköltet és a rántotthúst jelenti, bár azt is nagyon szeretjük. a magyar konyha nagyon gazdag ízvilágú,hetekig főzhetünk ismétlés nélkül.
Életem folyamán volt módom megkóstolni több nemzet különlegességeit, de nem ragadott meg egyik sem annyira, hogy a konyhámban is kipróbáljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!