Mit ettél ma? : )
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 20:27
31/36 anonim válasza:
én mindent megeszek csak ne mozogjon...:) azért vannak kivételek
32/36 likeyou234 válasza:
Reggeli: 1 szelet margarinos gulyásos kenyér
Ebéd : Hús leves + fahéjas túrós - porlós
Vacsi : Fasirt+ majonézes krumpli [lesz]
33/36 anonim válasza:
Reggeli: egy nagy bögre (0,5 liter) tejeskávé
3 db almás-mákos rétes
Ebéd: semmi,ugyanis a közelemben csak egy hurkásbolt van,attól meg már herótom van,mindennap pedig nem tudok kaját vinni...
Vacsora: rakott burgonya,szalonnával,és tejföllel vastagon meglocsolva,rengeteg sajttal meghintve :)
narancslé(sajna nem volt sör)
Tudom,egészségtelen,de ez van...
34/36 anonim válasza:
A munkahelyem és a lakásom elég messze van egymástól(a város két totálisan ellentétes vége,busz nagyon ritka,ezért többnyire gyalog járok,ha mégis busszal -főleg ilyenkor télen szoktam,ilyenkor azért gyakran- akkor is macera kajával végigstefellírozni az egész városon...
35/36 anonim válasza:
Reggeli: virslis-párizsis-hagymás rántotta teával
Ebéd: marhapöri krumplival, csokitorta szelet
Vacsi: kukoricás rizs és csirkecomb
36/36 anonim válasza:
Azért mondom, hogy nem csak a kcalt kell nézni, mert hogyha pl 1500 kcalt akarsz bevinni a szervezetedbe, akkor nem mindegy hogy 3 tábla csokit eszel meg vagy normális kajákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!