Van ereje annak a kávénak ami kapszulából/kávépárnából van?
Nos az nem tudom, hogy erős-e (egyszer kóstoltam), de más szempontokban segíthetek.
1, Ízre elég gáz. Volt is egy teszt erről az indexen.
2, Árban egy adag kávé jó 10x annyi lesz.
Én nem ajánlom.
Vannak olyan gepek, amihez igazan eros kavekapszulat lehet kapni, pl. Nespresso. Es allitolag jo. En nem vagyok eros kavezos, igy nekunk Bosch Tassimo van, ahhoz a legerosebb presszo nem olyan eros es az ize pocsek. Mar nagyon banom, hogy megvettuk. Nem lehet kapni hozza semmilyen finom kavet, mar mindet kiprobalta. Egyedul a forro csokija a finom. Most ott tartok, hogy uj gepet veszunk, egy profi presszo gepet, amiben olyan kavet fogol csinalni, amilyet csak akarok. Sajnos, ezekbe a kapszulakba kevernek valami mast is, nem akarom tudni mit... Arrol nem beszelve, hogy iszonyat draga a kapszula bele, amit nem sajnalnek!, ha jo es finom lenne a kave. Azt szamoltuk, hogy kb. 300 forint korul lehet egy kapszula.
Mindent egybevetve, jobb egy sima profi gep, persze, ha tudni akarod, mit iszol es milyen minosegben. Az ar sem utolso szempont.
Nincs !! Volt egy teszt sorozat ahol a kávé minőségét,és erejét nézték. 10 féle kávé főzőt kiprobáltattak 100 emberrel. 100 ból 90 en le huzták a kapszulás kávét. Ez most azrt menő mert divat lett.
A leg jobbb a sima kotyogos.. Ez lett az eredmény.
A Lavazza nem vészes, a munkahelyemen az van. Azért bármely 15bar-os presszógépen (még az automatákon is) jobb kávé főzhető mondjuk egy fekete Lavazza-ból.
Ami tény, kevesebb kávét tartalmaz a pod, mint amennyiből presszógépen főznéd a kávét, és már ebből következően is kicsit gyengébb lesz az ital.
Egyetlen előnye van a pod-nak: kényelmes, nem kell foglalkozni a zaccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!