Cukrászdában hogy vágják fel olyan szépen a dobostortát?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 20:07
1/6 anonim válasza:
Nem vagyok nagy barátságban a konyhai holmikkal, de a meleg kés tűnne logikusnak, mert a tetejét hidegen nehéz lenne szépen vágni. :)
25F
3/6 anonim válasza:
A felső lapra még akkor öntik rá a karamellt,amíg nincs a tortán. Mielőtt meghűl,vajas késsel bejelölik a szeletek helyét,majd felvágják szeletekre. A szeleteket pedig ráteszik a tortára,és most már feltudják vágni az egész tortát.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
tesóm szülinapja a héten volt és ma ünnepeltük és tatám a dobostortát szeletelve kérte és nagyon szépen fel volt vágva és végig ezen gondolkodtam, hogy hogy csinálták
2011. nov. 18. 20:25
5/6 anonim válasza:
Házilag készítettem már dobost. Már a receptjében szerepelt, hogy amikor ráöntöm a karamelt, és kezd dermedni, jelöljem meg késsel a szeleteket, vagyis nyomjam bele a hideg, vajas kést (akkor még piha egy kicsit a cukormáz). Aztán így dermed meg, könnyű vágni.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!