Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen kávét szoktál reggel inni?

Milyen kávét szoktál reggel inni?

Figyelt kérdés

Egy nap hányszor kávézol?

Milyen kávét fogyasztatsz?

Teázni is szoktál vagy csak kávézol?

Szerinted egészséges a kávé?

2011. nov. 9. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Többnyire egyszer, reggel egy bögre tejeskv, némi cukorral. Esetleg, ha álmos vagyok napközben akkor kicsit erősebbet, olyan cappuchino-félét.

Teázni ritkán, de télen imádok.

Kis mennyiségben pedig eg-es a kv is.

2011. nov. 9. 20:57
 12/13 anonim ***** válasza:

miután felrobbant mamám kotyogósa, én meg el is költöztem, 3in1-en élek.

de ha tehetem(suli büfé pl) veszek egy jó kis feketét is :)

+ még suliba viszek magammal 2,5deci kávét, ilyen picike üvegben :D

teát is viszek :) 1,5L Pickwick gyümitea vagy Sir Morton earl grey/fekete tea :)))

kicsi mennyiség, pl egy csésze egészséges szerintem, főleg akinek alacsony a vérnyomása/vércukra. :D amúgy inkább veszélyes(főleg annak, akinek magas a vércukra/vérnyomása) :D

2011. nov. 10. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Van, hogy nem iszok kávét, van, hogy egy nap 3-4-et is. xD (anyám elront, nála 3 az alap)

Mióta van egy kotyogóm, rendes kávét iszok, az egyetem első részét gyorskávén éltem le, de utálom, most meg inkább meg se iszom, ha nem muszáj. :D 2 cukorral, néha tejporral, vagy ha van tejszínnel (de tejjel soha). Esetleg jégkrémmel. :D

Teát napi 1-2 litert tuti megiszok, cukorral, de nem bögrénként filterezem, mert úgy sok lenne a jóból. :D

A rendes kávé egészséges, ezt kimutatták. Persze van akinek nem javasolt, meg a mennyiség sem mindegy. :D

22L

2011. nov. 13. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!