Milyen kávét szoktál reggel inni?
Egy nap hányszor kávézol?
Milyen kávét fogyasztatsz?
Teázni is szoktál vagy csak kávézol?
Szerinted egészséges a kávé?
Többnyire egyszer, reggel egy bögre tejeskv, némi cukorral. Esetleg, ha álmos vagyok napközben akkor kicsit erősebbet, olyan cappuchino-félét.
Teázni ritkán, de télen imádok.
Kis mennyiségben pedig eg-es a kv is.
miután felrobbant mamám kotyogósa, én meg el is költöztem, 3in1-en élek.
de ha tehetem(suli büfé pl) veszek egy jó kis feketét is :)
+ még suliba viszek magammal 2,5deci kávét, ilyen picike üvegben :D
teát is viszek :) 1,5L Pickwick gyümitea vagy Sir Morton earl grey/fekete tea :)))
kicsi mennyiség, pl egy csésze egészséges szerintem, főleg akinek alacsony a vérnyomása/vércukra. :D amúgy inkább veszélyes(főleg annak, akinek magas a vércukra/vérnyomása) :D
Van, hogy nem iszok kávét, van, hogy egy nap 3-4-et is. xD (anyám elront, nála 3 az alap)
Mióta van egy kotyogóm, rendes kávét iszok, az egyetem első részét gyorskávén éltem le, de utálom, most meg inkább meg se iszom, ha nem muszáj. :D 2 cukorral, néha tejporral, vagy ha van tejszínnel (de tejjel soha). Esetleg jégkrémmel. :D
Teát napi 1-2 litert tuti megiszok, cukorral, de nem bögrénként filterezem, mert úgy sok lenne a jóból. :D
A rendes kávé egészséges, ezt kimutatták. Persze van akinek nem javasolt, meg a mennyiség sem mindegy. :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!