Hol lehet venni olyan kis vajat, amit pl. szállodákban adnak a reggelihez?
Figyelt kérdés
Van dzsem is ilyen. Mini, 1 adag. :)2011. nov. 8. 22:33
1/7 anonim válasza:
2/7 Virág6 válasza:
Én tescóban láttam,de ha sima téglalap alakú vajat veszel"nem sütő margarint"annak is olyan íze van.
3/7 anonim válasza:
Milram vajra gondolsz szerintem isteni finom de nagyon drága mis is ezt kaptuk.Nem tudom merre laksz de itt nálunk Fejér megyében egy éjjel-nappali boltban lehet kapni és azt hiszem még a Sparban láttam de a 25dkg-os kiszerelést aminek elég húzós az ára 500ft körül van.
4/7 anonim válasza:
A metróban biztosan, mert ott sok hoteles termék van szalvétától a minivajig, külön márkanéven.
De ott nagy eséllyel csak dobozban vagy gyűjtőkartonban kapsz ilyesmit.
5/7 anonim válasza:
Meggle minivaj 2 dkg-os létezik, de nagyon ritkán lehet kapni.Valószínőleg a magas ára miatt nem rendelik a boltok.valóban van dzsem is és méz is ilyen mini kiszerelésben, de csak nagyfogyasztóknak, pl szállodák, kórházak, ilyesmiknek.
bár legutóbb, amikor kórházban voltam 2 dekás dán margarint kaptunk ...
6/7 anonim válasza:
Meggle 20g-os vajat eddig majdnem minden Sparban, Intersparban és Tescoban láttam, kb 60 Ft 1 db.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, nem feltétlenül szeretnék ilyet venni, csak érdekelt, mert én is láttam már ilyet, csak nem tudtam, hogy van-e még, és nem az íze miatt kérdeztem. Voltam üdülni, és ott is ilyen volt minden reggelire :)
2011. nov. 9. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!