Fanta Chinotto. Mit jelent magyarul a neve?
Figyelt kérdés
Régen Olaszországban ittam, és baromi szar volt, de nem tudom milyen ízű volt. Mármint mivel ízesítették2009. máj. 6. 19:05
1/9 anonim válasza:
Szia.
Rákerestem egy olasz-magyar szótárban: chinotto(a chinotto nevű citrusféléből készült üdítőital). Mirtuszlevelű narancs.
Nem tudom, segít-e.
Üdv.
2/9 A kérdező kommentje:
Én nem tudom az egyik kérdésben volt egy Cola Cino azt hiszem és az kávés volt. vajon ez is az? Köszi a fáradozást, nekem nincs olasz szótáram, neten meg nem adott ki semmit! Aranyos vagy!
2009. máj. 6. 19:42
3/9 anonim válasza:
fu,Apuék is hoztak olaszból colát meg fantát is,de marha rossz volt.
4/9 tade válasza:
En meg Olaszorsagban lakom es imaaadom. Tudom eloszor fura meg sz@r, de utanna rakattantam az izere. A lenyeg, hogy ne igyal sokat. Itt altalaban kaja utan szoktak inni, ugyanis elosegiti az emesztest. Mig magyarok unicumot isznak, mi chinottot :D
5/9 A kérdező kommentje:
De az mi? Kávé??
2009. máj. 6. 20:00
6/9 tade válasza:
az utolso voltam. Nem, nalunk a chinotto inkabb amolyan gyomorkeseru. Kb. olyan, mintha szensavas unicumot innal alkohol nelkul. De, hogy mibol van, azt ne kerdezd fogalmam sincs, en csak iszom :)
7/9 A kérdező kommentje:
ok :D Én mindenesetre kiöntöttem a bunglow mögé :D
2009. máj. 6. 20:34
8/9 sZamu válasza:
Elvileg mandarint jelent a chinotto. Én is ittam, szerintem finom.
9/9 A kérdező kommentje:
Fúúú... hát az ilyen fekete üvegben volt,és nagyon nagyon keserű volt az íze. :D [link]
2011. okt. 23. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!