Szavazás:Ketchup, majonéz vagy mustár?
Figyelt kérdés
Melyiket szereted a legjobban?
Én a mustárt.
Szóval:
mustár:1
Ketchup és majonéz:0
2011. nov. 2. 10:30
12/28 anonim válasza:
Nálam is attól függ, mihez. pl. főtt virsli csak és kizárólag mustárral :)
13/28 anonim válasza:
Melegszendvicsre és pizzára (arra is szoktam tenni): csípős paprikakrém vagy csípős gulyáskrém, plusz ketchup, majonéz. Ha mindenképp választanom kell a kettő közül, akkor inkább ketchup.
Kolbászhoz, szalámihoz, hurkához csípős mustár tormával. Mustár nélkül nem az igazi.
Sült vagy főtt virslihez, sült húsokhoz, krinolinhoz csinálok magamnak csípős szószt ketchup hozzáadásával.
Tehát majonéz és ketchup, illetve mustár és torma így, ezeken a párokban jók más-más ételekhez. Keverni nem szeretem őket, nincs jó ízük úg szerintem.
16/28 anonim válasza:
virslihez, sültkrumplihoz mustár.
18/28 anonim válasza:
Kedves kérdező, eddig milyen következtetést vontál le a sok hasznos válaszból? :DD
19/28 A kérdező kommentje:
Következtetést?
Semmit,csak kíváncsi voltam,hogy melyik a legnépszerűbb.
2011. nov. 2. 11:48
20/28 anonim válasza:
ketchup
(De ha virslit eszek, akkor mind a három kell hozzá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!