Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit egyek? ("nincs mit enni",...

Mit egyek? ("nincs mit enni", "pénz nincs" kajára, bolt messze van 13/f)

Figyelt kérdés
Úgy ennék valami jót.... most jelenleg van itthon 1kg kenyér paprikás szalámi,ketchup,majonéz,mustár,zöldségek,tej,margarin... akkor gyümifélék,amit úgy megennék,csak undorító szaga,íze van a fagyasztó miatt,azt meg egye meg azt akinek kell,de nekem nem.Akkor... fűszerek,pudingmahhoz sincs kedvem.... mindig csak tejbegrízt,pirítóst,capuchino-t,teát,(főt ételt) fagyasztott eper(az egyetlen dolog,cukrozott,összetört) akkor meg ugye ami van itthon, DE AZOKTÓL MÁR CSÖMÖLLETEM VAn. Ezekből mit lehetne kihozni,ami nekem teccik is?... az hogy nincs pénz, azt a mamám mondja,aki utál engem,egyfolytába belémköt,de meglátásom szerint csak azért,mert apámtól származok(kihez anyám szökött még régen,kitöl már elvállt,megcsalta anyám.)a bot azért van messze,mert 3km-t kell biciglizni egy normális boltért,supermárketért,mondjuk peny,lidl, tesco, nincs autó.
2011. okt. 29. 19:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
3%

sőt nem is 68, csak 63 százalékos a válaszom....

Furcsállom az újmódi ponzozást, gyanítom, hogy nemcsak a válaszadók mozgatják.

2011. okt. 30. 06:11
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 06:09 nem én pontoztam le... De ez a táplálkozás a besűrített minden nap ugyan az nem jó,mert nagyon szorulásos vagyok,ami azt teszi,hogy nem a kenyérrel kéne zárni,és nyitni a napot úgy gondolom... köszönöm a választ,megvalósítom ;) anyám nem hanyagol el,csak a mamám utál minket,ő vagyonélvező(aki nem tudja mit jelent nézzen utána) majd ha meghal,majd nem lesz ilyen gondom,mert anyám nagyon ingerelt,amikor itthon van a mama.Szóval ezért nincs ideje velem foglalkozni,mert egész nap kint van a kertben(szoktam neki segíteni) de nap végére már olyan hulla,hogy hozzászólni is csak úgy lehet,hogy napokig csak ismételgeted magad.2 nagy tesóm van,nekik nem volt ilyen gondjuk,mert még apám nem vált el,csak ők már nagykorúak voltak akkorra,szóval én maradtam a sz*rban sajnos,és tudom hogy más örülne ennek,azt i tudom h mondjuk mi van Afrikában.Ne úgy képzeljetek el mint egy elkényeztetett gyerek,mert nagyon nem vagyok az,és más sírna,bömbölne,ha az én helyembe lenne (gyerek). azis megrázó,hogy apámat évente látom 1*, és nekem nincs kivel megbeszélni gondjaimat... de van a tesóm,igen. és nekem cinkes csak nőkkel élni együtt,mint fiú.nagyon nagyon gondolkozzon csak az el ezen,aki azt mondta,hogy el vagyok kényeztetve. mert ha neki abból állna a nap,hogy reggel kenyér,gó suli,ott(kajás vok,de ottis hetente ugyanaz van,ingyenes étkeztetés) tízóraira vagy:magában tej kiflivel

vagy kifli(szárazon**) egy szelet sajtal,ami kőkemény(ömlesztett)

na meg aminek szoktam örülni:kakaó kaláccsal.ez van. Haza mész, eszel/iszol(ugyanazt mint reggel) és bye.

2011. okt. 30. 08:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül csöppentél a kérdéseddel a sütés-főzés kategóriába, mert a Te promlámád ennél sokkal több, és több

figyelmet is érdemelne, de sajnos így nehéz jó tanácsot adni.

Próbálj a felnőtt testvéreiddel beszélni, hogy gondjaid vannak.

Itt nemcsak a kajáról van szó, hanem családi konfliktusról.

Remélem jóra fordulnak a dolgok.

2011. okt. 30. 11:21
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
A fagyott gyümikből, olyan finom kis gyümölcslevest tudnátok rittyenteni :D
2012. márc. 27. 23:13
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen, mostanában eléggé rászoktam :) de most még rosszabb a helyzet... már az sincs, amit felsoroltam. És nem tudom elhinni, hogy én írtam... :O 14 vagyok most... na mind1, az a lényeg, hogy örülök neki, ha van valami ezek közül amit felsoroltam... 45 kg vagyok, év eleje óra fogytam kb 7-8kg-t.
2012. márc. 28. 17:59
 16/20 anonim válasza:
15%
Bocs hogy keson irok. De ez most komoly????? Mas gyerek ehezik te meg itt valogatsz? Au ehezo gyerek a peneszes kenyeret is megenne!!! Te meg itt...... áá hagyjuk hohy ilyrn.... -.-"
2014. aug. 6. 20:09
 17/20 cydor válasza:
72%

nagyon értelmes volt az utolsó hozzászólás. persze hogy válogat, szociálisan is el van hanyagolva, épp tizenéves, amikor a leginkább válogatós az ember, és leginkább szüksége lenne a szüleire, arra hogy családban legyen. nem az éhezőkkel kell összehasonlítani, hanem a minimum életszínvonallal, hogy változatos egészéges ételt egyen, amire mindenkinek kellene hogy igénye legyen. manapság sajnos a legtöbben nem fordítanak figyelmet arra hogy mit esznek, és napi egyszer kalóriadús főleg péktermék alapú élelmiszert, szendvicset fogyasztanak.

igen az évekkel korábbi hozzászólók jól írták, kerékpározzon és jól fog esni bármi, de mindennap ugyanazt enni nem csak unalmas, hanem borzasztóan egyoldalú, és sem embernek sem állatnak nem jó. hiánybetegségek alakulnak ki, cukorbetegség, emésztési és keringési betegségek. a gyerek azóta már lassan felnőtt, és még mindig nem kapott igazi segítséget. gyerekként persze hogy nem tud főzni, és válogatós, nyilván az édességeket szereti, de szívesen összehozna valami értelmes ételt, ami nem a megszokott és letámadják. egyetlen franciasaláta ötlet volt ami használható. attól függően milyen zöldségek vannak, ízletes és tápláló főzelékeket, krémleveseket vagy mártogatóst szendvicskrémet stb. lehet készíteni, amit még a fiatalok is szívesen megesznek, sokszor kenyér nélkül is. szörnyű hogy mindenki húsételekből indul ki, tehát a melegszendvics meg a vajaskenyér marad. a felsorolt dolgokból legalább 200 féle ételt lehet készíteni, amit egy tizenéves is össze tud hozni, ha nem csak mikrosütő és vajkés az eszköztára, hanaem rendes konyha van. tapasztalattal, és sok kreativitássla meg még sokkal többet is. én sült zöltségeket (sült fokhagyma, burgonya, répa stb biztos ajánlottam volna, mert igazi csemege és mindenki szereti.

2014. szept. 26. 01:40
 18/20 anonim válasza:

"csak azért,mert apámtól származok"

Beszarok, ki mástól származnál? xD

amúgy meg zsíros kenyér, vagy csinálsz valami szendvicset... remélem azóta azért sikerült enned valamit, 7 évet nehéz kibírni kaja nélkül :)

2018. jan. 3. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:

És te miért vártál 7 évet a válaszoddal :DDD

Azóta már férfi lett a gyerekből, remélhetőleg.

2018. jan. 3. 19:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Parizert kiflivel vagy paprikás krumplit Jakab Péter módra
2022. júl. 21. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!