Melyik a kedvenc csokiszelet-márkád (csokiszeleted)?
Figyelt kérdés
És abból is melyik íz, fajta, kiszerelés? :)2009. máj. 5. 14:00
21/30 anonim válasza:
nekem mindegy a márka a lényeg hogy finom legyen
22/30 anonim válasza:
Milka: eper, karamellás
Túró rudi ♥♥♥
Kinder pingui
14:16-os: Lime-os Milka? Hol lehet kapni? Még sose láttam de muszáj megkóstolnom :))))))
23/30 anonim válasza:
Imádom a Túró Rudit(óriás, étcsokis), ezen kívül: Raffaello, robbanó cukorkás Milka, de az utóbbit sajnos mostanában sehol sem kapok, sajnos...
24/30 anonim válasza:
Balaton szelet (étcsokis v mogyorós)
Vadász - étcsokis
Kinderek
a túró rudit én meguntam, egy időben túl sokat kaptunk... :S
25/30 anonim válasza:
Nekem a kapucíner és a rizses csoki! De nagyon szeretem az egész mogyorós étcsokit is. A favorit a Grandoletti! :)
26/30 anonim válasza:
Milka Noisette, Kinder Bueno fehércsokis, 3bit... hűh,még van pár... barackos-kekszes Boci, Milka sima tejcsoki, Milka marcipános... :D :D hajjajj, milyen finomak! :D
27/30 anonim válasza:
Stühmer szelet - mogyoró és mandulakrémes, nyamm:)
de imádom a Bounty-t és Marsot is:)
Ki pontozta le az elején a kérdéseket??? Az is baj valakinek, ha egy kérdésre válaszolnak?
28/30 anonim válasza:
narancsos-kekszes boci, tibi étcsoki, túró rudi, chilis étcsoki
29/30 anonim válasza:
Snickers cruncher és Tibi epres, ribizlis (vagy milyen:D) az a lényeg, ogy abban folyékony a töltelék:D
30/30 anonim válasza:
De jó, valaki írta a Vadázs csokit! Nekem is az a kedvencem, de sajnos csak egy boltot tudok, ahol lehet kapni, és nem mindig járok arra. Amilyen kevesen ismerik, olyan finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!