Milyen gyakran szoktatok McDonaldsba menni?
Figyelt kérdés
Én nagyon ritkán, kb. 1,5 évente.2011. okt. 28. 17:23
12/16 anonim válasza:
Én is ritkán, évente egy-két alkalommal csak. Régebben szerettem a mekis kaját, de mióta rendszeresen sportolok, nem ízlik igazán, olyan érzés, mintha papírt ennék. Más ételekre is kényesebb lettem azóta, sok mindent nem kívánok, amit régen szerettem. A csokis fagyijuk viszont szuper, azt gyakran szoktam ott venni :)
13/16 anonim válasza:
Elég változó. Volt idő, mikor nyáron fagyizni mindig oda jártunk. Manapság csak akkor, ha az osztálytársaim közül megy oda valaki, és én épp vele vagyok. Ergo évente max 2-szer. Magamtól még nem voltam benn.
14/16 anonim válasza:
Régen egész sokat jártam, de mostanában már nem mivel rájöttem hogy milyen pocsék is a kaja ott
16/16 Celtix válasza:
Nem gyakorisag kerdese. Ha talpalok valahova es mar tul ehes vagyok, akkor beugrok es eszek valamit.
De altalaban kibirom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!