Létezik-e még igazi párizsi, azaz parizer, de olyan minőségben, mint amilyet 30 éve gyártottak?
Figyelt kérdés
A mai párizsinak köze nincs a régihez, mindenféle műanyag van belekeverve. Szívesen adnék érte több pénzt, de az igazi, és jó minőség legyen! Esetleg külföldön? Egyáltalán Párizsban tudják-e, mi az a párizsi?2011. okt. 24. 18:12
11/21 anonim válasza:
Dehogy, ki van rakva és ki van írva az ára is. Én a középso sorban jobb oldalt az első keresztutca utáni standon szoktam venni.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek. Holnap parizerevés!!!!!
2011. okt. 24. 18:59
13/21 anonim válasza:
3600 ft/kg egy párizsiért??? Hol élünk, eldobom az agyam, igaz, én nem eszem párizsit, de ennyiért végképp nem ennék. Inkább veszek rajta 3 kiló színhúst.
14/21 A kérdező kommentje:
Jó étvágyat. talán húszévenként egyszer megengedhetem magamnak, hogy igazi párizsit egyek, ne valami mesterséges párizsinak látszó műanyagszatyrot...
A kérdés egyébként nem az volt, hogy mennyibe kerül, és ennél-e belőle, hanem az, hogy hol kapható. Hál' Istennek, vannak azért még normális emberek is Magyarországon. :) :)
2011. okt. 25. 06:36
15/21 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A kommentemmel nem téged minősítettelek hanem ezt a csodás országot amiben élünk, sajnálom hogy magadra vetted. Gondolom ha jobban belegondolsz, te sem tartod reálisnak ezt az árat egy kiló párizsiért, elszomorító, hogy luxusnak számít normális ételt fogyasztani a mai világban, Magyarországon.
16/21 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor bocsánatot kérek. Számomra nem elszomorító, hanem egyenesen dühítő, ahogyan kifosztották az országunkat. Csak nem tudok a szintemen tenni ellene semmit.
2011. okt. 25. 08:52
17/21 A kérdező kommentje:
Nos, ma elmentem a nagycsarnokba. Minden olyan hentest végigkérdeztem, amelyik felvágottat árusít, és kivétel nélkül mind azt mondta, hogy olyan parizer már nem létezik, mint 30 éve. Mindben van szója. Még a legdrágább Pick parizerben is. Ennek ellenére vettem egyet, de borzasztó csalódás, ugyanolyan fertelmes, szójaízű ez is, mint a többi.
2011. okt. 25. 20:08
18/21 anonim válasza:
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de akkorát csalódtam ma, hogy már nem hiszek egyiknek sem.
2011. okt. 25. 20:59
20/21 anonim válasza:
Már gondolom majdnem 10 év után már nem aktuális a kérdés, de itt a faluban ahol lakok, itt még van igazi parizer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!