Van valamilyen módszer, amivel kiszűrhetjük, hogy apadt-e a görögdinnye? (ütögetésen kívül)
Figyelt kérdés
2007. júl. 20. 07:04
1/2 anonim válasza:
Ha a héja nem zöld, hanem inkább már sárga, az azt jelentheti, hogy már túlérett, sokat állt a napon, ennélfogva csökkent a víztartalma. Én mindig a szép élénkzöld színűt választom, meg is ütögetem: ha kong, akkor biztos lehetek benne, hogy jó a dinnye.
2/2 anonim válasza:
az utogetes a legjobb modszer szerintem. egy nyaron dolgoztam zoldsegesnel, es a nyar vegere mar tomegbol es megutogetesbol pontosan tudtam, milyen lesz a dinnye, amikor szetvagjuk. szoval utogetesen kivul meg a tomege szamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!