Hogy hívják ezt a kaját? Ilyen tejbegrízes.
Figyelt kérdés
Nem jut eszembe a neve.
Amikor a tejbegrízt keményre főzzük, hagyjuk hogy kihűljön, kis golyócskákat formázunk és szemlemorzsában megforgatjuk. :)
2011. okt. 23. 14:08
1/8 anonim válasza:
ilyet még nem láttam.. és mivel ízesíted? édes, vagy sós?
2/8 A kérdező kommentje:
Édes, olyan mint a rendes tejbegríz, csak sűrűbbre csinálod. És ha kihűlt akkor lehet formázni. A szemlemorzsát megpirítom (nem ízesítem semmivel). És így mellé sztem lehet vanília öntetet, bár én magában eszem,de sztem úgy is finom :)
2011. okt. 23. 14:29
3/8 A kérdező kommentje:
Jah és kanállal formázom, nem kézzel, bár ez sztem csak részletkérdés :)
2011. okt. 23. 14:30
5/8 anonim válasza:
Bár, lehet szuszogó is, amit én vízzel és liszttel főzök keményre, amíg a massza forrni (azaz szuszogni) nem kezd. Aztán pirított zsemlemorzsába forgatom.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem erre a névre gondoltam, de köszönöm a válaszokat! :) Azért várom még hátha valaki tudja :D
2011. okt. 23. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!