Ront a tea minőségén, ha nem veszem ki belőle a filtert, csak miután megittam a teámat?
Ja,kényelmetlenebb inni..
Nem írtad, milyen tea. Gyümölcsteafilter ázhat akármeddig, de egyéb teákat nem áztatnék akármeddig
Feketeteánál van, ami ihatatlanul erős, keserű lesz, ha túl sokáig áztatod.
savasítja aszervezetet! A zöld teánál pl max 4 percig szabad és kb 70 fokos vízben áztatni. Más gyógynövény teának pedig külön elkészítési módja van ami rá van írva a dobozára is. Akkor hat a legjobban a tea ha úgy készíted el ahogy le van írva. És ami fontos hogy a teákat kúraszerűen szokták alkalmazni hogy jobban kifejtse a várt hatást!
Filteres tea helyett hatásosabb a szárított szálas tea mert az jobb minőségű. ( filterbe akármit belerakhatnak)
köszönöm a válaszokat
a zöld és fekete teát csak 2 percig áztatom
de a kamilla és gyümölcs teákat mostanában benne hagyom mindig, nem érzek sok különbséget
"de a kamilla és gyümölcs teákat mostanában benne hagyom mindig, nem érzek sok különbséget"
Mert ezekben nincs tea (teacserje levele), még ha magyarul ugyanazt a szót is használjuk rá.. Ezeket áztathatod akármeddig.
A gyümölcsteákban főleg csipkebogyó, hibiszkusz, alma és egyéb gyümölcsdarabkák, ízesítők vannak, nem "tea".
(tea = teacserje levele = zöld tea, fekete tea, fehér tea )
Szóval ha az ilyesmi érdekel, ne úgy kérdezd, hogy "tea". Az egyik válaszoló által említett csersavtartalom is csak a rendes teára vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!