Lehet attól valami bajom, ha túl sok fahéjat eszek?
tegnap megeszegettem egy zacskónyi "egész" fahéjat, mintha valami csipsz lenne szinte úgy elrágcsáltam az egészet :D na meg most is éppen fahéjat eszek, és már nagyjából a fele adag el is fogyott... :D lehet hogy rá is szoktam... de olyan jó enni :D
szóval okozhat valamiféle betegséget vagy van valami rossz hatása ha túl sokat eszek? mármint azon kívül hogy fáj a nyelvem mert már szét csípte :D
jújjj :D
tényleg most hogy így belegondolok..... :D ... szóval tényleg hatásos XD :D
17/l
Ezt olvasd el. Nem árt.
"A 40 napon át rendszeres fahéj tartalmú tabletta szedésének köszönhetően a vérben lévő triglicerid és a glükóz, illetve a káros LDL koleszterin szint egyaránt közel 30 százalékkal csökkent a résztvevők körében.
A fahéj tartalmaz antioxidánsokat. Azonban nincs elegendő bizonyíték annak alátámasztására, hogy nagy dózisú fahéj fogyasztásával olyan kedvező hatást érhetnénk el, mint például a szív- és érrendszeri betegségek elleni védelem.
A fahéj segíti a vírusok, baktériumok és gombák elpusztítását.
Alkalmazásával azonban megfontoltan kell bánnunk, mivel testünkön kívül és szervezetünkön belül is számos baktérium él egymással harmóniában, egészségünket őrizve. Ezeket, vagyis a jó, és rossz baktériumokat egyaránt kiirtva természetes egyensúlyunk felborulna, s ez betegségek kialakulásához vezetne. Gondoljunk csak a bélszakaszban élő hasznos baktériumokra, melyek immunrendszerünk megfelelő működését is segítik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!