Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Minden ilyen csoki rossz?

Minden ilyen csoki rossz?

Figyelt kérdés

Vettem egy 90%-os csokit, de nagyon rossz.

Mondjuk én a milka/boci tejcsokihoz, gyümölcs izüekhez vagyok hozzászokva.

2011. okt. 18. 10:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10:21

forrócsokinak tökéletes,csak tejszint is tegyél hozzá

Egyébként csatlakozom a rosszizlésűekhez,én se tudom megenni,nekem a csoki tejcsoki vagy fehércsoki (Boci,Milka,Tibi,Kinder)

2011. okt. 18. 11:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, aki a kávét is cukor nélkül iszom, ízlik.
2011. okt. 18. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem, bár nehezen álltam át rá a sima, édes tejcsokiról.

Nagyon kis mennyiség elég belőle, nem lehet úgy enni, mint a tejcsokikat. Egy pici kockát hagyj szétolvadni a szádban, pár másodperc múlva már nem a keserűségét érzed.

Vagy próbáld ki az ízesített verzióit első körben!

2011. okt. 18. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz az, csak te nem szereted! Én is cukor nélkül iszom a kávét, de a tejcsokit jobban szeretem az étcsokinál.
2011. okt. 18. 12:02
 15/21 Andizsuzsi ***** válasza:
Ha a Milkáról Bociról akarsz az étcsokira átállni, a kevesebb kakaótartalmúakkal kezd. A tejcsokik átlagosan 30% kakótartalmúak (a fehércsoki 0%), pl. a boci étcsoki 50%-os. És ha már hozzászoktál, akkor egyél egyre magasabb kakaótartalmút. A fehér és a tejcsokoládé – lévén nem tartalmaz, vagy minimális kakaótartalmú – jelentéktelen antioxidáns tekintetében.
2011. okt. 18. 12:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzem úgy, hogy kiforratlan lenne az ízlésem, csak mert nem szeretem az igazi csokoládét, ami ugye a magas kakaótartalom miatt nevezhető csokoládénak.

Az édes (hamis) tejcsokit szeretem, az adja meg azt az élvezeted, amiért a csokit megeszem!!

Attól, hogy a borászok a száraz bort istenítik, nem fogom magamra erőltetni, ha nekem az édes esik jól, csak mert valaki szerint "kiforratlan" az ízlésem..

2011. okt. 18. 12:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz az,csak nem ahhoz vagy hozzá szokva! :)

De vannak nagyon finom,és nem olyan keserű csokik. ;)

2011. okt. 18. 12:21
 18/21 A kérdező kommentje:

Forro csokit hogy csináljak belöle? :D

Van még 80-90 gramm.

2011. okt. 18. 15:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Én szeretm az étcsokit. Pedig gyerekkoromban nem is tudtam megenni. És eltelt 30 év, egy kicsit megváltozott az izlésem. De nincsen ezzel semmi baj.

Ha nem izlik, add oda anyukádnak, sütéshez (torta, süti) kiváló a 90%-os csoki. Ő értékelni fogja, hidd el.

Legközelebb kevesebb kakaótartalmút próbálj, elég a 60-70%-os.

Amúgy a nagyon magas kakótartalmú csokoládék inkább már sütéshez valók, mint simán enni. De ez is ember és izlésfüggő.

További szép napot!

2011. okt. 18. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:

ízlések és pofonok, a kiforratlanság vitába nem szállnék bele, mert én a fehércsokitól az étcsokiig kevés kivétellel mindent megeszek bármikor örömmel. :D

A 90% tényleg nem mindenkinek jön be, szokd eleinte a sima étcsokikat, aztán hátha megkedveled... ha nem, akkor meg nem. :D

2011. okt. 20. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!