Milyen kaják vannak a KFC-ben? Mit szerettek a legjobban enni ott?
Ó, hát akkor csak én vagyok az egyetlen, aki nem igazán rajong a KFC-ért?
Én életemben egyszer ettem ott (nem, nem Szegeden (ezt azért mondom, mert ugye ott mostanában nyílt az Árkádban, szerintem sokan ott ettek életükben először)). Klasszik kosarat vettünk, nekem nagy csalódás volt. Nem csípőset kértünk, de hiába, a panir akkor is csípős volt (azóta rájöttem, hogy annak olyannak kell lennie), a hús nem volt jól megsülve, és a sültkrumpli is hideg volt. Az egyetlen, ami akkor igazán tetszett, az a káposztasaláta volt.
A hot&spicy strips a húsok közül még elég jó volt, de annyira nem, hogy oda meg vissza legyek a KFC-ért, meg a gyorséttermek közül mindig ott egyek...
Szerintem gyorséttermi átlag színvonal feletti (egy kicsivel) mert a húsok fűszerezése magyar. Ugyanis az alapító a recepteket a nagymamájától kérte el, aki Magyarországról vándorolt ki.
Ezért is van rántott csirke comb... Szóval az eddig egyetlen "magyar" gyorsétterem. Legalábbis annyira van "magyar", mint a Pizza Hut "olasz".
én Longer menüt szoktam enni
2 Longer
1 kis krumpli
és újratölthető üdítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!