Milyen kávét szoktatok inni leggyakrabban?
Figyelt kérdés
Mi sárga Tchibo-t, de nem ragaszkodunk hozzá, még nem találtuk meg a megfelelőt:)2009. ápr. 29. 12:50
2/8 anonim válasza:
főzősből Omniát, a 3-in-1-ből a Jacobs a kedvenc
3/8 anonim válasza:
Én nem kávézok, de a cégnél közkívánatra mindig Segafredo-t rendeltem. De az szerintem kicsit drágább.
4/8 anonim válasza:
Na, nem is drágább, sőt! Ez a Segafredo Intermezzo volt, piros a csomagolása.
5/8 anonim válasza:
Eduscho Duplát, mert az van itthon rengeteg, anno volt akciós a nagy, 1 kilós... És vettünk... És még nem fogyott el, mert gyakorlatilag csak én iszok kávét... :)
6/8 anonim válasza:
Én csak gabonakávét iszom, mert a normál kávétól rosszul vagyok.
7/8 anonim válasza:
hát nekünk a café pelé brazil kávé volt párommal a kedvencünk, egy ideje nem találom a boltokban sajna...
így nescafé 3in1-t, vagy Tchibo-t iszunk
8/8 anonim válasza:
Mindegy csak üssön, kb ez a lényeg nekem.Amit nem szeretek az a Nescafé max a hidegen sajtolt, meg az olcsó instantok.
A Lidl-stől rosszul vagyok. Most Davidoff van, vagyis volt mert elfogyott.
Eduscho Duplától egyszerügyeletre kerültem, koffein mérgezés miatt.
Több orvos beszél lefele a kávéról, vagyis attól amennyit iszom, de én elvagyok evvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!