Magyarországon hol lehet Fisherman's Friend nevű cukorkát venni?
Kicsit megfáztam, bedugult az orrom, és szeretném ezzel a gyilkos erősségű cukorkával kitisztítani az orrüregem. Biztos emlékeztek rá, 10-15 évvel ezelőtt minden ABC-ben lehetett kapni ezt a nevű cukorkát ( [link] )
De most szinte sehol nem találok. Ahol lakom van Penny Market Tesco Lidl Spar de eddig egyik boltban sem láttam, vagy csak nem néztem szét elég körültekintően. Kérlek segítsetek hogy hol találhatnám meg ezt a cukorkát. Vagy ha az általam említett helyeken kapható at is mondjátok meg!
Köszönöm
LIDL-ben vettem már, de ott csak néha van.
Azt hiszem, Rossman-ban is láttam...
a Lidlben mindig van, de a elég drága. az aldis 3 csomagos
kék, vagy zöld csíkos is nagyon erős, és csak 300 ft. a 3 csomag.
a zöldre vigyázz, mert van gyümis is zöld csíkkal.
Valójában az igazi a fehér csomagos Fisherman's Friend. A többi csak gyenge utánzat. Ha minden kötél szakad, akkor a sima zölddel még lehet húzni egy darabig, de annyira az sem jó.
Sajnos a fehéret nem forgalmazzák hivatalosan Magyarországon, így viszonylag nehéz hozzájutni. Az egyik lehetőség a repülőtér. Lehet, hogy az már nem az ország területe, de ott van. A másik a www.britishstore.hu, bár ott most éppen nincs. További lehetségek még Ausztria (a legelső benzinkút is megteszi) vagy az e-bay.
Müller, DM
mindig van
szerintem meg a kék csíkos a legerősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!