Szerintetek belekeverhetnek valamit a fröccsbe?
Mit? Drogot? Nem valószínű, hogy szórakozásból beletennék, túl drága (max. idióta pasik csinálnak ilyet könnyűnek tűnő lányokkal). Viszont ha valaki nagyon tahó vendég, előfordulhat, hogy beleköpnek... (nálam ez elvi kérdés, hogy soha, de sajnos láttam már ilyet...)
Viszont ha én vendéglátó helyre megyek, csak olyan italt kérek, amit előttem nyitnak ki. Érdemes mondjuk fröccsöt is úgy, hogy kértek közösen egy üveg bort meg néhány üveg szénsavas vizet, mert az a biztos! :)
- pultos lány -
Én sörrel jártam már így. Csapoltat hozott nekem egy barátom, utána nagyon furcsán kezdett el mozogni a világ... Mindenki így járt, aki azon az este csapolt sört ivott...
Biztos nem a barátom tette bele, ő is csapolt sört kért, és ő is rosszul lett tőle.
Szóval nem árt vigyázni. Mindig figyelj oda, hogy mit csinál a pultos. Ha a pult alatt matat az italoddal, akkor mondd meg neki, hogy adjon másikat, és úgy, hogy végig lásd, mit csinál vele.
Az lemaradt, hogy feljelentették az eset után (én akkor voltam ott először és utoljára, de többször is előfordult azon a helyen, mások elbeszélése alapján)a kocsmát, a rendőrség be is záratta, mert beigazolódott, hogy drogot kevertek az italokba, méghozzá a pultosok (akik egyben a tulajok is voltak).
Nem azt mondom, hogy ez gyakori, sőt. Nagyon ritka, de ettől még oda kell figyelni.
Nem biztos, hogy alaptalan a szüleid félelme. Jobb félni, mint megijedni.
Lényeg, hogy jó haverokkal legyél körülvéve, akikben megbízol, és olyan helyre járjatok ami nem kétes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!