Szerintetek nem hülyeség a tartármártás?
A fehér bort ki ne hagyjuk, hivatalosan az is kell/mehet bele.
Én megutáltam, mert anno rengeteget ettem belőle, plusz szakács tanuló vagyok és majonéz készítése során milliószor gyakoroltuk, kóstoltuk, de szerintem nem hülyeség. Ízlések és pofonok témakör. :D
Amúgy a majonéz milyen gusztustalan dolog (hiába finom), egy csomó olaj + tojássárgája és az ízesítők. (só, bors, mustár)
Ízlés dolga, kinek melyik ízlik és melyik nem.
Mondjuk én is inkább vagyok tartár-párti, ahogy valaki írta, a rántott szelet sült-krumplival tartár nélkül teljesen más kaja, mint tartárral. Szerintem is. De hideg salátákhoz, töltött tojáshoz és hasonlókhoz is inkább azt készítek.
Hát na igen, a tartásrmártás tök más.
A salátákra meg nem tartárt szokás tenni, hanem tejfölös-majonézt. Részemről tisztán majonézzel meg se bírnám enni, undorodom úgy az állagától, ízétől. Téged persze senki nem kényszerít, hogy ne úgy csináld. :P Ízlések és pofonok. Na meg az ára is egy elég jó tényező... talán sokaknál az az oka. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!