Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Árt az ételnek? (sugárzás)

Árt az ételnek? (sugárzás)

Figyelt kérdés

Szeretném letisztázni, hogy nem én akartam feltenni ezt a kérdést, hanem a nagymamám.

Az a kérdése, hogy amikor a boltban kifizetjük a dolgokat amiket veszünk, és amikor lehúzzák a vonalkódot azzal a lézerrel, akkor pittyen egyet, és nem tudja, hogy az árt e az élelmiszernek, mert ma volt boltban, elromlott az a gép és kb 4-szer 5-ször lehúzták a vonalkódját.

A JÓ válaszokat előre is köszönöm :)

2011. szept. 26. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt neki jobban, mintha megvilágítaná egy lámpával.
2011. szept. 26. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ha ártana, akkor a kasszások védőfelszerelésben dolgoznának :)
2011. szept. 26. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

nem gondolom, hogy a terméknek árt, viszont tíz éve a férjemnek pacemakert tettek be, és konkrétan óvták a bevásárlóközpontok pénztáraitól a mágneses tér miatt.

ma már biztos modernebbek vannak,lehet, hogy már nem kell emiatt aggódni.

2011. szept. 26. 17:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
az egy fénysugár ,eleve nem éri az ételt csak a csomagolást és annyira árt neki mint a neonfény a boltban.
2011. szept. 26. 17:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. szept. 26. 18:06
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Ez nagyon nagyon fájt, azt még elnézem hogy a mamádnak ez kérdés dw hogy ezt te felteszed és komolyan gondolod, hogy egy sima lézerdény árthet neki.... Akkor mi történne a mikróba???
2011. szept. 26. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Gondolj csak bele,ennyi erővel ha beraksz akármit a mikróba(mikróhullámú sütőbe),akkor az is ártalmas.Szerintem annál viszont semmiképp nem ártalmas.
2011. szept. 26. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
*ártalmasabb
2011. szept. 26. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

18:10

Lehet, hogy a nagyit csak az nyugtatja meg, ha látja a sok választ. Az én nagyim is volt, hogy csak akkor hitt el nekem dolgokat, amikor megmutattam nekik mások véleményét, írását is. Nincs ezzel semmi gond.

Amúgy meg nem, nem árt az ételnek. :)

2011. szept. 26. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
A nagyik korában még nem volt lézer csak a scifikben és ott is lelőtték vele egymást ,szóval jóhogy azt gondolja hogy árt:)
2011. szept. 26. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!