Milyen ízesítésu" pizza a kedvenced? Persze ha szereted a pizzát!
Figyelt kérdés
Nekem bármelyik jo:het,csak sok kukoricával legyen.2009. ápr. 25. 13:46
11/26 anonim válasza:
én mindegyik fajtát imádom jöhet mindegyik csak az oliva bogyós ne! xd
12/26 tade válasza:
Crudo mascarpone parositas a gyengem :)
13/26 anonim válasza:
halas-citromos, ez a legjobb:)
14/26 A kérdező kommentje:
ááá citromos!? ilyet még nem láttam/kóstoltam de fúúúúú non gusztusosan hangzik!nyammmm......:D
2009. ápr. 25. 21:16
15/26 anonim válasza:
sajt,sonka,kukorica,gomba nyamiiiiii:D:D:D
16/26 anonim válasza:
Szia!Itthon készített házi pizza.Szalámi,sok kukorica,oliva bogyó és sajt,kevés hal.
17/26 timido válasza:
hmm ennyi pizzától úgy megéheztem, és legszivesebben kukoricás pizzát ennék, jóóóó soook kukoricával. a legjobb :D
18/26 anonim válasza:
nekem 3 nagy kedvencem van:
1. paradicsom+gomba+spenót
2. brokkoli+gomba+hagyma
3. bazsalikomos juhtúró + paradicsom :D - ez a BEST!!!
19/26 timido válasza:
huh ilyet lehet rendelni pizzériából? :O :D
20/26 treffhetes válasza:
halas (meg egyéb tengeri cuccos) és zöldséges/gyümölcsös pizzákat messziről kerülöm (kukorica jöhet sok,de más nem)
nekem legjobban a "húst hússal" típus jön be: parizer,kolbász,sonka,szalonna,tarja,trappista,füstölsajt, kukorica (esetleg gomba,de azt ritkán teszek rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!