Igaz, hogyha átlagosan sok tejet iszunk, zsíros lesz a bőrünk?
Ha igen, mennyi az a napi adag, amitől ez bekövetkezhet, és konkrétan miért?
Bocsánat, hogy kérdést teszek fel a kérdésben, de ez is ide kapcsolódik: Reggel ha éhgyomorra tejet iszunk, miért fájdul meg a hasunk egy kis időre? Vagy nem mindenkinek?:)
Én egyáltalán nem iszok tejet, mert érzékeny vagyok rá.
És zsíros a bőröm...
Azért kérdeztem meg, mert magamon tapasztaltam olyat, hogy egy időben sok tejet ittam, úgy napi 1 liter simán megvolt, és a bőrömön éreztem, hogy mintha zsírosabb lenne mint volt azelőtt. Aztán visszavettem a "mértéktelen" tej ivászatból, és lám nem zsírosodik a bőröm. Ettől függetlenül persze még lehetett mástól a dolog, csak a tejre tippeltem elsőre, ez volt kézenfekvő, mert azért a tej sem egy fogyókúrás ital tudtommal.:) Chipset, olajos dolgokat, zsíros kajákat nem fogyasztok, szóval azoktól biztosan nem lehetett.
Egyébként tejet azóta is fogyasztok, csak nem feltétlen minden nap, és ha iszok is, egy nap csak 3dl körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!