Lehet kapni ma még Cherry Coke-ot? Ha igen hol?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 16:52
2/12 anonim válasza:
én már nemnaon látok ilyen italt:S
káár...
3/12 anonim válasza:
nálunk a suliautomatában van..márpedig ha ők szerzik valahonnan, akkor forgalomban van elvileg...szerintem is Sparban vagy Coop.ban nézz körül...esetleg Tesco...
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!!! xD
Holnap meg is nézem a boltokat!
Eddig valahogy nem figyeltem, de most nagyon megkívántam.
2009. ápr. 24. 17:03
5/12 anonim válasza:
O.o Én Szegeden minden kisboltban látok! Biztos találsz valahol, csak keresni kell. Mondjuk lehet, hogy Szegednek titkos tartalékai vannak XD :P
6/12 anonim válasza:
Nem vonták ki a forgalomból, úgyhogy rengeteg helyen lehet kapni.
Csak nyitott szemmel kell járni!
:)
7/12 A kérdező kommentje:
ne is vonják ki xD
2009. ápr. 24. 19:09
8/12 anonim válasza:
Lehet.
Én a Coop-ban szoktam venni.
9/12 A kérdező kommentje:
Hát szuper......kár hogy nyolcvanmillió kilóméteres körzetben nincs a közelemben coop :S
na mind1 majd holnap megnézem az intersparban...azt tudom, hogy a matchban nincs...na mind1 köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 24. 20:44
10/12 Fecc válasza:
Én imádom,szinte bárhol lehet kapni,inkább a 2 literes változat ritka,de tescoban láttam azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!