Hoztak nekem halat de nem merek hozzányúlni hátha még él. Mennyi ideig bírja víz nélkül?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 06:39
2/7 anonim válasza:
Hogy fogod kibelezni? Ha még él, akkor jól fejbe kell csapni.Mondjuk én se bírnám megtenni, ezért el se fogadtam volna.Add tovább szerintem is.Meg akarod várni, míg magától megdöglik?
3/7 anonim válasza:
Erőteljes ütést mérsz a feje tetejére egy megfelelő szerszámmal(kalapács, húsklopfoló)ne hagyd szenvedni sokáig.
4/7 anonim válasza:
Tedd vízbe, rögtön kiderül, hogy él-e még, illetve az is, amikor már nem él = nem mozdul. Ha még él, de kezd a hátára fordulni, akkor már nem sok van hátra neki.
Egyébként én is "klopfoltam", csak valóban durva dolog.
5/7 anonim válasza:
Kölyökkoromban a mamám vett egy tyúkot amely egy hétig élt még a konyhánkban mert nem volt aki levágja...
Képzelhetitek, emeleti lakásban...
6/7 anonim válasza:
A halat úgy lehet kíméletesem megölni, hogy a kopoltyúja felső részénél késsel benyúlsz, és átvágod a gerincét felfelé, közvetlenül a feje alatt. Nem kell kupán csapkodni, 100%, hogy abban a pillanatban elpusztul. Kicsit véres módszer, de tuti. Remélem érthetően írtam.
7/7 doboszoli válasza:
Hehe. Ez még a japánoknak is durva lenne. Nyersen megeszik, de élve...
Szedd össze a bátorságod, és bal kéz két ujjával a szemét befogva, fordítsd a hasára,(nem kamu, így nem vergődik)és jobb kézzel alkalmas eszközzel mérj határozott ütést a fej, és a test találkozására, kicsit inkább a fej felé.
Máris lehet pikkelyezni, belezni, sütni-főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!