Szerinted melyik kevesebb kcal?
Figyelt kérdés
A suliban lehet venni rántotthúsos szendvicset. Az egy fehérzsemle van bent egy panírozott sajttal töltött hús (amit zacskóban lehet venni a penny-be) és a hús alatt van valami aszott saláta +ketcsap. Vagy 10 dkg sajtos fornetti (azok a kis pici pogácsák) Szal. szerinted melyik hízlal jobban, ha mindennap azt eszem reggelire a suliban?2011. szept. 11. 17:24
11/16 anonim válasza:
Csinálj otthon magadnak valami szenyát, abban biztos csak olyan lesz amit szeretsz. Egyébként te mivel viszed be a vitaminokat?
12/16 anonim válasza:
Ez max egy hízókúrásnak lenne jó reggelire :) Tudom mert én is azon vagyok. Amúgy meg tényleg ha nem eszel semmiféle gyümit,zölcsit akkor az nagy baj lesz egyrésztről kell a fogyáshoz másrészről alapból a szervezetnek....joghurt se?? Hogy akarsz fogyni??:) Szerintem akkor be le se kezdj....és a kérdésre válaszolva: EGYIK SEM jó reggelire...az meg,hogy ezt ennéd 3-ig ebédelni meg nuku hát az....arra már nem is mondok semmit:)
kor/nem/kg/cm???
13/16 anonim válasza:
edd a fornettit, pizzát, jó zsíros husos szenyákat
mindent utálsz egy kis elkényesztetett finnyás 14-16éves csajszi lehetsz
ha rá lennél kényszerítve megennéd te a tökfőzeléket is üres kenyérrel
ja és látom nem is vagy valami jó tanuló
ketchup
szóval
melyik
14/16 A kérdező kommentje:
(Ha gyorsan írok akkor midig tévesztek.) am. 167cm 54kg és 13 éves vagyok.
2011. szept. 12. 16:27
16/16 A kérdező kommentje:
tudom ezt már én is láttam de én kövérnek látom magam és az a legrosszabb amikor anya azt modja, hogy " nem tudom ,hogy mért takargatod magad? Jó alakod van." amikor meg valamit nam jól csinálok vagyis ideges akkor meg" a naggy seggednek nem ártana ha felmennél a lépcsőn meg stb. stb. =/
2011. szept. 12. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!