Győrben miért nincs KFC?
FBI? CIA? Nem, KFC... :P
Sztem azért nincs mert kicsi a piac. Meki 3 van - illetve most a plázánál lévő kilőve mert renoválnak/-tak valamit -, Pizza Hut van, ezenkívül jópár hamburgeres és kebabos, pl. a színház mögött, ahol még zárás után is sor áll pénteken és szombaton.
Szóval valószinűleg nem érné meg.
Pizza Hut Győrben?! Érdekes, az oldalon azt írja, hogy Magyarországon csak 2 Pizza Hut van, és mindkettő Budapesten...
Amúgy ne siránkozz, amíg nem kóstoltam én is azt hittem, hogy jajjdejó lehet, de a Mc'Donalds és Burger King milliomszor jobb.
Egyébként meg talán azért mert nem érné meg nekik.
Pizza6? Na ne már! Már rég megszűnt szinte az összes. Először a vidékieket nyírták ki, majd jöttek a BP-iek, még jó, hogy a bezárása előtt nyílt mellette egy Burger a Keletinél. Most már csak a Pólusban és az Arénában van.
Amúgy meglepő, hogy Baján még nincs Meki, nem olyan kis város azért.
Burger: Egyre több van, igaz, iszonyat lassan, de vidéken is elkezdett terjeszkedni.
KFC: Sokáig csak Bp-en volt, de most már van Debrecenben is. Amúgy iszonyat kevés van, a legtöbb plázában, vagy autópálya-kivezetőnél van, na meg pl. a Keletinél, a Kalefon (Moszkva tér) vagy belvárosban. Ilyen tempóval ca. 5-10 év múlva lesz Győrben. :(
Bocs, de a honlapjukról akkor miért tűnt el az összes Pizza Hut a két Bp-i plázás kivételével??? Meg miért zárt be manjdnem az összes? Pécs, Budapest Keleti stb...
Így nem értem, hogy lehet meg, ami nincs? Vagy a tulajdonos kalózban viszi? Azaz a cég engedély nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!