Pontosan milyen formában lép életbe a hamburgeradó?
Én is kíváncsi vagyok. hogy most akkor éjszaka átáraznak mindent vagy mi?
Amúgy rohadt nagy szemétség. Vagy akkor csinálja meg, de miért nem lehet mondjuk csökkenteni a zöldség-gyümölcs áfáját? Lehet, ha valamennyivel olcsóbb lenne, akkor több is fogyna, mert a csóró magyar ember, nem úgy lenne vele, hogy luxus cikk a zöldség.. Ha már ennyire szívükön viselik az egészségünket.
Mit lármáztok? A Vezér ezzel letudta az egészségügy problémáját.
Ja, hogy nincs mentőautó? Van Super B helyette.
A fenébe, elnéztem, ez nem is a politikai topic...D))
elvileg csak a gyártókat, érinti pld aki csinálja az energiaitalt az szept 1.tól már hamburgeradóval együtt tudja értékesíteni pld a boltoknak.
Úgy van hogy csak a gyártókat érinti a fogyasztókat nem, mindenhol ezt mondják és írják:D viszont pld az energiaitalnál te leszel a végső fogyasztó szóval téged fog érinteni.
A cukrozott, sózótt, magas koffein tartalmú stb cuccokra szept 1.-jétől érvényes, de nem lesz átárazás éjfél előtt, hanem ami van áru azt a boltok eladják hamburgeradó nélküli áron(hiszen nem őket célozzák, ők csak értékesítenek) és amit szept1.-jén vagy utána szereznek be az már hamburgeradót is számolnak rá.
Persze boltja válogatja, lehet h valaki már a holnapi nap folyamán mindent átáraz, de mégegysze ez hivatalossan a gyártókat terheli. szept 1.-tól már árulhatnak hamburgeradós terméket
"hanem ami van áru azt a boltok eladják hamburgeradó nélküli áron(hiszen nem őket célozzák, ők csak értékesítenek) és amit szept1.-jén vagy utána szereznek be az már hamburgeradót is számolnak rá."
Na jó, de folyamatosan jönnek a dolgok, azt hogy csinálja, hogy ugyanabból kint lesz, ami még augusztus végén érkezett meg ami más szeptember harmadikán és akkor két árat tesz rá? Érted.. Mert úgy is ránk lesz hárítva. A benzintől kezdve mindig mindent ránk hárítanak a boltban, szóval ezt is.
ma úgy mondta be a rádió, hogy holnaptól lép életbe a "népegészségügyi adó"....kac-kac-kac:)))
gyakorlatilag ők döntik el, hogy nekünk mi az egészséges, mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!