Volt mar, hogy hazudtal arrol, hogy mennyit ettel?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 15:47
1/4 anonim válasza:
nem értem miért kellene erről hazudni bárkinek is. Én imádok jókat enni, van is rajtam kb 5 kg felesleg, de még senkinek sem hazudtam azzal kapcsolatban, hogy mennyit eszek, még akkor sem, amikor diétáztam és csaltam. Mindenki egyen annyit amennyi jól esik bűntudat nélkül.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom csk kivancsi voltam,mert 1 tesztben volt ilyen kerdes es egyszeruen kivancsi voltam masok velemenyere.
2009. ápr. 17. 16:37
3/4 anonim válasza:
Igen.Albérletben élek suli miatt és anyum utálja,hogy fogyózok főleg ha 4-5 napos léböjtkúrát tartok.Olyankor mindig azt hazudom,hogy milyen jókat ettem és mennyit milyen finomat főztem stb...XDTessék itt a másik véglet:D
4/4 anonim válasza:
én is hazudtam egy idővel ezzel kapcsolatban amig anás voltam. Ha kérdezték kajázom e, azt mondtam köszi nem, én az előbb ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!