Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol esztek és mit, ha egész...

Hol esztek és mit, ha egész nap a városban vagytok?

Figyelt kérdés
Például én sokat járok Bp-re de nem ott lakok, és azért egy nap alatt egyszer csak enni kellene. Eddig mindig sajtburger vagy pizza volt a kaja, de igazából egyiket sem szeretem és drága is.
2011. aug. 21. 16:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én általában a Főzelékfalóban szoktam enni, régen volt a Madár bár is, ott is finom volt a kaja :) A mekit meg a burger kinget nem szeretem, elég vacak kaja van ott.

2011. szept. 3. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyros-ok nem drágák, és jók, hús is, tészta is, zöldség is együtt, csak ha válogatós vagy, mint én, kis idő kitapasztalni, hogy hol csinálnak olyat ami igazán ízlik. Nekem valahol az Oktogon-Nyugati közt van asszem a kedvenc helyem, bár rég nem jártam arra. Szendvicseket is egész jókat csinálnak szerintem Bp-n, 250-400 Ft körül, persze vannak jobb és kevésbé jó helyek... A busz-és vonatállomások jutnak eszembe legelőször a szendvicsekről. A sima hamburgerek se drágák útszélen, a MCDonalds féle helyek persze drágábbak. Vannak kis kajáldák itt-ott ahová be tudsz ülni és egész olcsón tudsz rendes főttételt enni, csak persze meg kell találni, ki kell tapasztalni, merre, mi, mennyiért. Plázákban is lehet találni a kajasoron reálisabb árú, nagyon finom friss sülteket, köreteket, leveseket. Én itt lakom már pár éve, és kb az összes kerületben voltam már és sok különböző helyen ettem, meg elég jó helyeket fogtam ki, de konkrétat csak úgy tudnék írni ha tudnám, merrefelé jársz. A belvárosban például rengeteg a lehetőség, a külvárosban viszont néhol az az érzésem, mintha a senki földjére lépnék...
2011. szept. 3. 16:40
 13/13 anonim válasza:
egynapavarosban.blog.hu
2017. aug. 26. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!