Hol tudnék olcsón venni Senseo kávéfőzőhöz kávépárnát?
Figyelt kérdés
Nem a douwe egberts-re gondoltam. Hanem valami másfajtára. A pennybe lehetett kapni, de most eltűnt. Már hetek óta nem kapok:(2009. ápr. 14. 18:06
1/7 anonim válasza:
Media Marktban is van, ha van a közeletekben.
2/7 anonim válasza:
Két webáruházban is nagyon széles a választék, az egyik a
www.coffeeandstyle.com, igaz itt csak Douwe Egberts márkák vannak. A másik www.coffee-fiesta.hu
Érdemes kürölnézni.
3/7 anonim válasza:
Pennyben sajátmárkás kávépárna 20db-os 300ft körül.
4/7 anonim válasza:
szia!
Lidl-ben veszem, 18 db-os Senseo-ba jó, abba is használom, 450Ft akciósan, amúgy 499Ft -és 3 féle izesítésű van: capuccinós (ebbe tejpor is van), karamellás és vanéliás.
üdv, Alfaegyes
6/7 anonim válasza:
Én az expressz hirdetési portálon vettem 50 darab 1800.-
postaköltségek együtt és nekem finom.
7/7 anonim válasza:
Auchan-ba a 48 db-os 1000 ft. És teljesen jó. Van ugyanott 36 db-os az asszem 900ft de az nekem nem izlik annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!