Mi a kedvenc fogyós kajátok?
Figyelt kérdés
írhattok akármit ..még azt is amit ti találtatok fel :D ...akár szendvics receptet is írhattok :D bármit :D (köszi)2011. aug. 16. 17:07
1/11 anonim válasza:
Vajaskenyért....pénz hiányában...
3/11 A kérdező kommentje:
:D:D hmm ..ezt a receptet én is ismerem :D szőlővel nagyon jó :D..még valaki ?
2011. aug. 16. 17:24
4/11 anonim válasza:
főtt répa tartár szósszal vagy tejföllel jó tudom azok nem kellenének rá de akkor nincs sok íze :P viszont nekem elég jól beindítja az anyagcserémet.... :D
5/11 anonim válasza:
Vajaskenyér vagyok. Na most még ki lehet próbálni a fokhagymás pirítóst olcsó vajjal és valami olcsó pulyka parizerrel..... Ha akarod leírom a receptjét.
6/11 anonim válasza:
Frissen facsart citromlé, rostokkal+édesítő+tej (olyan, mint a citromos joghurt), igazi hűsítő édesség.
7/11 anonim válasza:
Kedvenc fogyókúrás édességem: túrót, barackot botmixerrel vagy villával jól összetörni, egy kanál mézzel ízesíteni. Isteni! :P
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek és LIKE vajaskenyér ;)
2011. aug. 16. 21:24
9/11 anonim válasza:
Ismét vajaskenyér,örülök,meglátod ízleni fog,én is szeretem. Na most még nagyon jó a vajaskalács házi eperlekvárral,most kalácsot sütök épp...
10/11 anonim válasza:
cukkini darált hússal+rizzsel+fűszerekkel megtöltve, rajta paradicsom, hagymakarikák és mozzarella light sajt
vagy cukkini mozzarellával és paradicsommal megtöltve rajta hagymakarikák
lecsó rizzsel(a lecsóba virsli+hagyma+paprika+paradicsom+cukkini van
párolt cukkini répával
simán sült cukkini(kertes ház, rengeteg a cukkini)
spenót főtt tojással
fűszeres csirkemell rizzsel+párolt cukkini
túró csak úgy önmagában
cottage cheese paradicsommal
gyümölcssaláta(alma+szeder+barack+körte)
sok sok görögdinnye:)
rakott karfiol sok tojással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!