Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen tortát célszerű a 18....

Milyen tortát célszerű a 18. szülinapra venni?

Figyelt kérdés
18. születésnapja lesz a lányomnak 1 hónapon belül! Nem szeretném már azt a hagyományos dobostortát venni, mert mégis csak a 18. szülinap az más, mint a többi!! Mondanátok ötleteket, hogy milyet rendeljek neki, aminek örülne is?
2011. aug. 16. 15:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mit szeret??? Én például utálom a csokit, mert van egy elég durva vaníliamániám, szóval és madártej vagy oroszkrém tortát kértem régebben, amíg ki nem derült, hogy nem ehetek tejszíneset. Azóta a répatorta a kedvencem. A lányod milyen ízvilágot szeret?? Csak mert úgy könnyebb tanácsot adni..
2011. aug. 16. 15:22
 2/12 anonim válasza:
Valami különlegeset ajánlok. Például a háziállatáról, valamit amit nagyon szeret egy tárgy például mobil kinézetű torta. Vagy h nem tetszik nézze meg a google.hu-t. :)remélem talál tetszésre való megrendelhető tortát. De h van közlébe egy olyan cukrászda ahol ugyebár rendelni is lehet akkor kérjen valami különlegeset onnan. =D Például egy szép rózsaszín mázút gy rózsával valamelyik szélén és gyöngyökkel rá írva 18 vagy hogy Boldog születésnapot! Vagy valami ilyesmit ez csak egy példa volt..
2011. aug. 16. 15:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Igazából mindent szeret, azért nem is írtam feltételeket! :)
2011. aug. 16. 15:31
 4/12 anonim válasza:
amit szeret... feketeerdő (nekem az a kedvencem). ha szereti a gyümölcsöket, akkor valami gyümölcstortát. vagy ha valami különleges kell, akk nemtudom (sztem szülinapra nem kell mondjuk emeletessel parádézni akkor sem ha 18). én a szokásos feketeerdömnek nagyon örültem 18ként is, bello marcipánnal a tetején. utálom a marcipánt de minden évben tetet rá anyu :D mellesleg én bedurcáztam volna ha nem a kedvenc tortám kapom ahogy megszoktam... bár a többit meg sem eszem. kérdezd meg, mi a kedvenc tortája/sütije, bár gondolom tudod anélkül is. azért nem a torta szokott lenni a meglepi egy szülinapon
2011. aug. 16. 15:34
 5/12 anonim válasza:
inkább valami vidám formája legyen, szerintem a fényképesek giccsesek és gagyik. olyan gyözike-fajta izlésvilág xD
2011. aug. 16. 15:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Mobil alakú torta?:D Vagy valami más alakú, amit szeret...nem tudom valami állatka. De szerintem a fényképes megoldás is jó.
2011. aug. 16. 15:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Van olyan hogy egy vékony piskótalapra rányomtatják a fényképet amit viszel. Egyszer olyat kaptam a szüleimtől, és nagyon örültem neki, jó érzés volt felvágni a saját fejem :D
2011. aug. 16. 16:58
 8/12 anonim ***** válasza:
nekem a fekete erdő és az eszterházy a kedvencem ..
2011. aug. 16. 17:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem túl hagyományos, és biztos emlékezetes is lenne:

[link]

2011. aug. 16. 19:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is valami kedvenc kiskori vagy ovis fényképes torta. Nálunk most volt ilyen joghurtos ízűt kértünk. Isteni volt.
2011. nov. 1. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!