Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Pia és menstruáció? (Bőv. Lenn)

Pia és menstruáció? (Bőv. Lenn)

Figyelt kérdés

Gólyatáborban voltam, és 1ik este nagyon kiütöttem magam. Sok mindenre emlékszem, de pár dolog kimaradt. Pár nap múlva, még a gt-ben megjött, de már 2. nap alig volt vmi, pedig máskor mindig normálisan megvan. Ja és nem is görcsöltem előtte, pedig sokszor szoktam. Csak a gyomrom fájt 1 kicsit, de az meg ugye a piától. Lehet,hogy a piától gyengébb a vérzésem?

Már arra is gondoltam, hogy mi van, ha felcsináltak... :S Bár ezt nem tartom vszínűnek, mert 1részt kb. 10 percre nem emlékszem, amikor csinálhatták vna, másrészt bevitt 1 hök-ös a szobámig, és letett, utána már nem hánytam. Harmadrészt meg rajtam volt minden ruha úgy, ahogy volt. De akkor is, nagyon megijedtem... Ja és soha nem piáltam be életemben, és most sem azért volt, mert menőzni akartam, hanem mert én szívtam meg legjobban a feladatoknál, és egész nap csak 2 deci (!!!) vizet ittam..

2011. aug. 15. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:

az alkohol görcsoldó...

az meg, hogy olyan seggrészegre iszod magad, hogy nem emlékszel mit csináltál azt nem kommentálnám...

2011. aug. 15. 12:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Az alkohol jó hatással van a görcsökre.

A tökrészegséggel pedig nem büszkélkednék, inkább elbújnék szégyenemben. Gyönyörű bemutatkozás volt a részedről a csopitársaid felé. Nem kell a feladatokra fogni, ha nem akarom meginni a lavór kokélt (nálunk volt ilyen fa.), akkor nem iszom meg, ennyííí!.

2011. aug. 15. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!