Miket lehet kapni a Papp László Arénában, és mennyibe kerülnek?
Szia!
Szerintem semmivel sem drágább, mint egy fesztivál. Én jégkorong meccsre szoktam menni.
Lehet kapni: Üdítőt, sört de csak pohárban. Csokit, perecet, chipset. Szendvicsre nem emlékszem.
1.Igen, gondoltam, de 5 órás lesz a fesztivál, és nem hiszem, hogy ki fogom bírni. :P
2. Köszönöm, hasznos volt az infó. :)
Na figyelj.. :D ne parázz!
Én tavaly novemberben voltam a Papp lászló sportarénában, tisztára paráztam, mivel rávan írva jegyre is hogy kamerát, fényképezőt stb tilos bevinni, meg ugye piát is stb.. elmondom hogy senki nem foglalkozik vele mit viszel be!
Az ajtónál megnézik mi van nálad, de csak belenéznek a táskádba, nem fogják részletesen kutatni, 1 pillantást vetnek rá.. én nem vittem be fényképezőt,se piát és ugy képzeld el hogy kb rajtam kívül mindenkinek ott volt a fényépező meg a pia a kezébe végig.. szóval ne parázz, mindent vihetsz be magaddal, nem szólnak érte. persze azért kést meg pisztolyt nem kéne.. :D
Fél liter sör 500Ft,csak korsó méretűt adnak.
Szénsavas üdítő: 450Ft
Ásványvíz:azt hiszem 300Ft
Csokik:200Ft
Chips:az is azt hiszem 300Ft
Perec/pogácsa:250Ft
Szendvics:400-450Ft
Kapsz szeszes italt is,azonban az eléggé szerteágazó árakkal van,így nem tudom leírni.:D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Főleg az utolsó kettőt. :) Nagyon-nagyon hasznos. :)
( És én, akár hiszitek, akár nem , nem bírom ki három óránál tovább, hogy ne egyek :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!