Melyik gyümölcs fogyaszt?
A savas gyümölcsök pl: Alma, narancs, citrom, stb. az anyagcserét gyorsítja fel így a szervezet csak a szükséges és egészséges anyagokat használja fel.
Ezen kívül minden nap fél óra testmozgás: felülés, fekvőtámasz, súlyzózás,a futás pl 5perc/km= -600kcal.
A másfélórás leves hatástalan ;D, de valóban ha a sziárd tápanyagot jobban megrágjuk akkor a gyomor hatékonyabban és gyorsabban tud emészteni.
+Minnél többet sportolsz annál jobb, de ügyelj a pihenésre is (én 2-2,5 órát edzek, otthon és könnyen megoldható.) De hogy mennyit edzessz függ kortól nemtől súlytól állóképességtől.
FŐ: A fokozatósság
Oszt jónapot xD
Viszlát! :P
3 fajta cukor létezik
Gyors felszívódású=Egyszerű cukor
közepes felszívódású=Gyümölcs cukor
lassú felszívódású=Maltodextrin
Minél lassabban szívódik fel a cukor annál jobb mert akkor nem rakódik le hanem fokozatosan energiává alakítja a szervezet szóval a gyümölcsöt nyugodtan eheted mer A:sok benne a vitamin és az segít a fogyásban
B:közepes felszívódású ezért rendszeres mozgás mellett nem hizlal én Pl 4 nap alatt megeszek 2 kiló narancsot és 1 kiló almát!
És heti 5-ször járok kondi terembe 3 súlyzós edzés 2 cardio edzés ami egy nem megerőltető (aerob) edzés aminek az a lényege hogy minél tovább csináld ugyanis minimum 40 perc kell mire a szervezet elhasználja az energiabevitelt és utána használja a zsírt de még jobb ha reggel mész éhgyomorra cardiozni mert akkor még kevesebb idő kell ahhoz hogy hozzányúljon a lerakódott zsír réteghez!
szerintem az a heti 5 óra reggelente vagy amikor van időd nem sok de olyan látványosan fogsz fogyni tőle hogy azt fogod mondani hogy megérte! de ha esetleg csak fogyni szeretnél és nem izmosodni akkor elég a heti 3 cardio
ja azt elfelejtettem írni hogy a legideálisabb cardio-gép a szobabicikli minden teremben megtalálható szinte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!