Miért van az, hogy ha sokáig főzzük a tojást, akkor kékes-zöld lesz a sárgája?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 22:36
1/3 anonim válasza:
Úgy emlékszem azt tanultuk, hogy nem a főzéstől lesz zöldes gyűrű a tojás sárgáján, hanem a gyors lehűtéstől. (hideg vízbe tesszük).
2/3 anonim válasza:
Én ezt olyan főtt tojásnál tapasztalom, amit nem eszünk meg aznap és megmarad másnapra :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat! :)
2009. ápr. 10. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!