Milyen a tökéletes reggelid? =)
kikászálódok az ágyból, elmegyek wc-re, veszek egy 1-2parit, paprikát, ubrokát, megmosom, szépen felszeletem őket és tányérra teszem
közben előveszek korpás kenyeret 3 szeletet, 2sz csirkemell 1 szelet sajt
leülök és az újságom mellett megreggelizem
közben melegítem a citromos teám
utána megyek vissza az ágyba:)
Felkelek, mosdás, sütőt begyújtom, belerakom az előre elkészített lefagyasztott saját készítésű croissantomat, közben lefő a kávé, kimegyek a teraszra, elszívok egy cigit, kávézok, felkel a gyerek, megmosdatom, asztalhoz ülünk és tejjel folyóssá tett ház gyümölcsjoghurtot eszünk a csokis crossanthoz. Oké, az álomreggelimben apa is mellettünk ül, aki nem szokott reggelizni...és az álomreggelimben a gyerekem nem visít mikor az etetőszékbe ültetem, és megeszi amit elé teszek. :D:D
De a link se rossz, ott én is el tudnám képzelni a reggelit. :D
ahogy ezt olvasom megéheztem :D
nekem...hmm...kukoricapehely vagy nestlé fitness :D
Szia!
Arra kelek hogy Párom indul melózni :S
Ugyanis mindig lop egy puszit :D
Mielőtt elmegy, itt van közvetlen a szomszédunkban a pékség hozza a forró kenyeret. :D
Aztán bekapcsolom a tv-t megvárom míg a Fiam felébred ez kb 7-fél 8 körül van, aztán kimegyünk a konyhába levágok 1-1 szelet császár szalonnát, megsütöm de nem kopogósra csak hogy éppen átsüljön.
Aztán 1-1 tojásból csinálok tükörtojást először az egyik felét sütöm megsózom a sárgáját és utána szépen átfordítom (pofával lefelé süljön) csak egy 10-15 másodpercig hogy még a sárgája folyós legyen...
A legtökéletesebb reggelink most volt 1 év után először volt itthon párom szombat vasárnap, így most én mentem 7kor a forró kenyérért, mire kinyitották a szemüket már a kaja is kész volt.
Én teával Párom és Fiam Multis (narancsos) cappyvel.
Párom meg kérdezte, hogy Ti mindig ilyet szoktatok reggelizni? :S Szegény 1 éve nem evett már velünk... Csak vacsizni... Ha sikerül, de az se mindig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!