Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit ennél és innál most a...

Mit ennél és innál most a legszívesebben?

Figyelt kérdés
:)
2011. aug. 5. 10:49
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
grapefruit,étcsoki,tengergyümölcseis kaja,rosato spritz
2011. aug. 5. 11:30
 12/33 A kérdező kommentje:
Hmm, ezek nagyon jól hangzanak. :) A képek különösen tetszettek. Én most annyira megkívántam a mekis csirkefalatokat, de csak álom marad, mert drága. :D De valami tenger gyümölcsei-kaját is szívesen elfogadnék. :)
2011. aug. 5. 11:38
 13/33 anonim ***** válasza:
Most ettem ugyan, de egy kis grillezett polipot meg egy Ouzo-t le tudnék csusszantani.
2011. aug. 5. 14:10
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Juhtúrós puliszkát vagy sztapacskát ennék. Italnak jól esne egy jeges limonádé:P
2011. aug. 5. 14:55
 15/33 anonim ***** válasza:

Sok-sok hamburger, aztán egy nagy gyros húsos pizza, hatalmas adag sült krumplival, közepes méretű fagyival, és egy üveg coca kólával.

Már több, mint egy éve nem ettem gyorsmenüt. :(

2011. aug. 5. 17:10
 16/33 anonim ***** válasza:

kezdésnek valami finom csokoládélikőr,

először jó hideg gyümölcsleves, (csak gyümölcsdarabok, darált és vagdalt gyümölcsök és 100%os gyümölcslevek egyvelege) , utána egy nagy tányér vörösboros marhapörkölt krumplival, egy nagypohár sangriával, és néminemű frissen pirított kenyérrel, végül pedig egy kupica pálinka emésztést elősegítendő :D

najó, 2szelet zsíroskenyér lilahagymával és egy korsó sörrel is csodákat tenne :D

2011. aug. 6. 13:20
 17/33 anonim ***** válasza:

pizza, energiaital :D

amugy egészségesen próbálok étkezni, de a szervezetem kívánja ezeket a bűnös ételeket :(

ja és hozzá egy fehércsokis fánkot (ami van is itthon :))

2011. aug. 7. 13:28
 18/33 anonim ***** válasza:
vattacukrot. és viszkikólát. vagy kávét innék hozzá. :)
2011. aug. 10. 02:09
 19/33 anonim ***** válasza:
Most tudnék egy kis tenger gyümölcsei pizzát, aztán valami mediterrán töményet.
2011. aug. 10. 16:13
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Limonádét innék (hmm..fogok is :)) És cukkinit ennék, szinte bármilyen formában...rántva, sütve, töltve, levesnek... imádom :)
2011. aug. 28. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!