1 csomag mikrós pattogatott kukorica kb. hány kalóriát tartalmaz? Sós-sajtos.
Nem kellett volna annyit enni mint egy malac és akkor nem kéne fogyózni. Én tartom a súlyom. 185/75kg
21/F
Hát ennek nagyon örülök. Én szültem egy gyereket 7 hónapja, és maradt rajtam 10 kiló. Igen, szeretném leadni. Lehet, hogy terhesség alatt nem kellett volna annyit zabálnom, de így történt, ez van.
"bix válasza:
utsó: egy 1500 kcal os diétába pl hogyan?:D 4-500 kcal, kb 20 perc alatt végigfut rajtad, dob egy inzulincsúcsot aztán csá. végülis jogos hogy ne valami rostos szénhidrátforrást együnk helyette:D
"
nézd bix alapvetően igazad van, de sehol nem írtam, hogy ezt kell egye, csak azt, hogy néha belefér ;)
Nem kellett volna annyit enni mint egy malac és akkor nem kéne fogyózni. Én tartom a súlyom. 185/75kg
21/F
A kérdező szült egy babát!!! Az lehet, hogy nektek olyan könnyű az élet, hogy ha nem zabáltok annyit, mint egy malac, akkor tartjátok a súlyotokat! Egyszer próbáld ki úgy tartani a súlyod, hogy 9 hónapon keresztül kívánós vagy, vagy csak egy szimpla menstruáció alatt 5 napig...
Szia!
Nem is értem miért nem tüntetik fel a csomagoláson az energiatartalmát!
A térfogata miatt lehet egy fogyókúra hasznára,szerintem.
2-3 csomaggal is "elvagy" szép lassan,szinte egész nap eszel,ropogtatsz valamit!
Ettől lehet fogyni,de véleményem szerint,ez roppant egészségtelen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!