Ezekre az 400-500 forintos borokra gondolok,van nagyon sok féle állítólag van amelyik mérgekből van van amelyik megmaradt szőlőből van, ízre minőségre melyik a legjobb ebben a kategóriában szerintetek?
2011. aug. 4. 13:44
1/9 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok de megsúgom mindegyik méregből van, tőkét még képről se látott ( ha egész pontosan tudni akarod akkor műtrágyából csinálják a tablettát és abból a "bort", ez nem kamu ugyanis ismerek ilyennel foglalkozó embert, úgyhogy ezek után is idd csak egészséggel), de még az olcsóbb üvegesek se láttak tőkét, kb 7-800ft/7dl között kezdődnek a azok a borok amit szőlőből csináltak.
Falun házi bort lehet kapni 200-250ft/l-ért, inkább utazz vidékre és vegyél 20 litert mind az a szar műtrágyalevet idd.
2011. aug. 4. 20:53
2/9 anonim válasza:
te nagyon tisztába vagy a dolgokkal uccsó..hol hallottad ezt a f@szságot? :D de most komolyan :D a tablettás bor nem azért tablettás mert sima vízbe beldobsz egyet és akkor abból bor lesz.a kannásborok a legrosszabb szőlőmaradványokból készülnek tablettás erjesztéssel ! egyáltalán honnan jött ez a műtrágya dolog??? :DD jézusom
2011. aug. 4. 23:15
3/9 A kérdező kommentje:
NA jó mindegyikbe van valami,én ugy halottam van amelyik ebből-van amelyik abból készül,de szerintetek melyik a legjobb,nagyon sok féle van
2011. aug. 5. 11:18
4/9 anonim válasza:
beerpongchamp
Én mindenkitől úgy hallottam akik ezzel foglalkoznak hogy igenis MŰTRÁGYA a fő alapanyag, de előfordulhat hogy 1-2 csepp aljalőre is van benne(0,5-1%)
De engem különösen nem érdekel mit tankolsz magadba, csak majd 50 évesen ne előttem panaszkodj a kórházban hogy nem kapsz új májat.
2011. aug. 5. 20:37
5/9 anonim válasza:
ki az apám f@sza panaszkodna neked nem is ismerlek :D te ne azzal foglalkozz ,hogy mi mit öntünk magunkba hanem hogy ne írj hülyeségeket :)
2011. aug. 5. 20:43
6/9 Wlark válasza:
Az út szélén talált, amit régebben egy leprás csöves dobott el ;)
2011. aug. 5. 20:55
7/9 anonim válasza:
beerpongchamp
Hülye vagy kisfiam üljél le, egyes!
Igyad csak majd belehalsz, akik a faluban rendszeresen kannás bort fogyasztottak nem éltek 55 évet
2011. aug. 6. 13:38
8/9 anonim válasza:
mind nagyon finom! az én kedvencem a s-budget és a vinno rosso.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!