Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ittatok már Chibo Exlusive...

Ittatok már Chibo Exlusive kávét (kék csomagolásban van)? Ízlett?

Figyelt kérdés
Nekem szörnyen keserűnek tűnik,főleg az utóíze. Tejes kávét szoktam inni,de 5cukor,plusz sok tejjel sem tudtam meginni :SS
2009. ápr. 9. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár éve, amikor először ittam, nekem nagyon ízlett. Aztán nem igazán vettem, mert nem épp olcsó, inkább a Familyt, aminek meg is szoktam az ízét, meg régebben elég gyakran akciós is volt. Mostanában Jacobsot ittunk, a sárgát. Nem régen kaptunk ajándékkosárban a fent említett kékcsibót, hát bűn rossz volt, keserű, kaparós. Szerintem változtattak rajta, vagy csak kijött most valami rossz széria, de az tény, hogy alig bírtam meginni. Amúgy én is tejeskávéként szoktam inni reggelente, cukor nélkül. Ez azt jelenti, hogy egy adag presszó kávét még vagy 2 dl tejjel felöntök, szóval elég gáz, ha valami még így is kaparós.
2009. ápr. 9. 11:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Ugye milyen rossz? Jól van,azt hittem csak én vagyok ilyen finnyás.

Egyébként én most akciósan vettem a CBA-ba 399-ért. Én ennyiért szoktam venni a többit is,ezért gondoltam,hogy most kipróbáljuk ezt,hát jól befürödtem vele....

2009. ápr. 9. 11:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem ízlett, h szó szerint nem tudtam meginni. Szerintem szőrnyű.
2009. ápr. 9. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!