Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen torta lenne jó?

Milyen torta lenne jó?

Figyelt kérdés
Anyumnak lassan itt van a 42. szülinapja és szeretnék valamilyen tortát rendelni de nem tudom milyen lenne jó. Csoki tortát nem annyira szereti meg az minden napos. Gyümölcstortára gondoltam csak az túl egyszerű. Ami még eszembe jutott hogy egy olyan tortát rendelni amin rajta van az arca. Csak ott is ki kell választani hogy milyen ízű legyen.
2011. aug. 4. 08:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok:

Valóban igaz, hogy egy nőnek nem szerencsés egy egész díszvilágítást vinni a szülinapi tortán :), de a kérdezőnek abban azért igaza van, hogy a számgyertyának nem sok hangulata van. Valóban a hagyományos régi 42 gyertyás megoldás a leghangulatosabb legszebb.

A fényképet meg felejtsd el! Jobbnál jobb ötleteket kaptál, nem is nagyon mutatna rajtuk a fotó és tényleg morbid, hogy nagy késsel esel neki anyud fotójának. Nem is szép.

2011. aug. 4. 11:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nem az ízére mennék ha különleges torát szeretnél hanem valami formatortát rendelnék. Apukám 50 szülinapjára a saját traktorának a mását kapta.Elvolt tőle ájulva és mivel a dobos a kedvence olyan ízben. Ez 3 d-s torta volt, szóval állt a kerekein.

A testvérem aki nagyon szeret horgászni ő halat kapott.Párom a kocsijának a mását. Szóval legyél kreatív és találj valamit ki anyukádnak.

Hidd el nagyon nagy sikere lesz.

Még sorolhatnám.

2011. aug. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!